Kijelzőkirály

Hétfőtől - Péntekig

10:00 - 18:00

+36 30 638 638 1

Hívjon minket telefonon!

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max kijelző csere: 39.999.-

iPhone 11 Pro Max gyári minőségű kijelző csere: 49.999.-

iPhone 11 Pro Max gyári kijelző csere: 64.999.- + AJÁNDÉK 6.000.- értékű Mobile TCH üvegfólia

Akkor kell kijelzőt cserélni iPhone 11 Pro Max készülékben, ha leesett és összetört az üveg, ha csíkok jelentek meg a kijelzőn. Ha az egyik fele teljesen becsíkosodott, vagy egyáltalán nem mutat semmi képet a telefon (de ezek ellenére van hangja tehát működik). Ha gépelés közben az egyik betűből egyszerre sokat ír be, vagy ha egy betűt vagy többet nem enged beírni, nem érzékeli a kijelző hiába nyomjuk. Illetve akkor is kijelzőt kell cserélni, ha a készülék nem érzékeli az érintést, hiába nyomjuk nem reagál semmire, pedig látszatra nincs összetörve. Ilyenkor a kijelző belső rétegén keletkezett a sérülés, törés/repedés.

 

iPhone 11 Pro Max akkumulátor csere: 16.999.-

iPhone 11 Pro Max gyári minőségű akkumulátor csere: 21.999.-

Akkor kell iPhone 11 Pro Max készülékben akkumulátort cserélni, ha nagyon gyorsan lemerül, ha nem lehet tölteni, nem veszi fel a töltést, ha ugrál a töltöttsége, egyszer 78%-ot mutat kis idő múlva pedig leesik hirtelen 40%-ra (ez általában hidegben, télen jellemző). Ha már annyira elhasználódott, hogy kinyomja a kijelzőt (ilyenkor minden esetben a lehető leghamarabb ki kell cserélni az akkumulátort, mert el is töreti a megnövekedett akkumulátor a kijelző belső rétegét, így nem csak az akkumulátort, hanem a kijelzőt is ki kell majd cserélni.) Vagy akkor, ha a készüléket miután levettük a töltőről azonnal kikapcsol. Ázott készülékek esetében, elég sokszor előfordul, hogy az addig jól működő akkumulátort is cserélni kell, a folyadék miatt bekövetkezett oxidáció következtében.

 

iPhone 11 Pro Max hátlapi üveg csere: 19.999.-

Akkor szükséges iPhone 11 Pro Max hátlapi üveget cserélni, ha össze van törve a hátlapja, vagy már esetleg darabok is hiányoznak belőle. Hiába nem befolyásolja a használatot a törés, de ebben az állapotában nem biztonságos, mivel könnyebben belefolyhat bármi, illetve a por is könnyebben bejuthat és nagyobb károkat is okozhat a készülékben. Ha bejut a szennyeződés, elkezdhet gyorsan melegedni az alaplap, a processzor ami a készülék megállásához is vezethet. Nem utolsó esetben pedig, az üvegszilánkok sérüléseket okozhatnak a telefon használójának.

 

iPhone 11 Pro Max  Alaplapi javítások

Töltésvezérlés: 39.999.- tól

Baseband: 39.999.- tól

Audio IC: 39.999.- tól

Touch IC: 39.999.- tól

Wifi IC: 34.999.- tól

Kamera IC: 39.999.- tól

Face ID: 29.999.- tól

 

iPhone 11 Pro Max beszédhangszóró csere: 15.999.-

Beszédhangszórót akkor kell cserélni iPhone 11 Pro Max készülékben, ha telefonálás közben nagyon halkan, nehezen, rosszul, recsegve halljuk a hívott felet, vagy egyáltalán nem hallunk semmit.
A hiba elsősorban ázás, pára, fizikai behatás esetén jön elő.

 

iPhone 11 Pro Max fényérzékelő flex csere: 19.999.-

Ezt az alkatrészt cseréljük, ha telefonálás közben nem sötétedik el a kijelző, és a fülünkkel össze vissza nyomkodjuk a képernyőt hívás közben. (fényérzékelő hiba)
Illetve akkor is, ha video telefonálás közben a hívott fél rosszul, vagy egyáltalán nem hallja amit mi beszélünk. Például FaceTime, Messenger vagy Viber videóhivásokkor.
A hiba elsősorban ázás, pára, fizikai behatás esetén jön elő.

FONTOS: az alkatrész cseréjét követően nem fog működni az arcfelismerés funkció ( Face ID)

 

iPhone 11 Pro Max előlapi kamera csere: 19.999.-

Akkor cseréljük az iPhone 11 Pro Max készülék előlapi kameráját, ha homályos képeket készít a telefonunk, ha lefagy a kamera használata közben, vagy egyáltalán meg sem nyílik az előlapi kamera.
A kamera hiba előjöhet folyadék kár, vagy külső fizikai behatás hatására, mint a törés, ütődés.

FONTOS: az alkatrész cseréjét követően, nem fog működni az arcfelismerés funkció (Face ID)

 

iPhone 11 Pro Max töltéscsatlakozó csere: 20.999.-

iPhone 11 Pro Max töltéscsatlakozót akkor cserélünk, ha a telefonunk egyáltalán nem reagál a töltésre, vagy csak ha bizonyos pozícióban veszi a töltést. Ha a töltőrész nagyon ki van kopva, és nem megfelelően csatlakozik bele a töltőkábel.
Akkor is ezt az alkatrészt cseréljük, ha telefonálás közben egyáltalán nem, vagy csak nagyon halkan hallanak minket. Esetleg arra panaszodban, hogy olyan mintha távolról hallanák a hangunkat, vagy olyan mintha egy dobozból beszélnénk. A hibák okai lehetnek a folyadék kár, bármilyen folyadék, víz üdítő alkohol belekerül a készülékbe, vagy fizikai behatás, mint pl. leesik a készülék miközben a töltőn van, vagy hirtelen rántjuk ki a töltőt a csatlakozóból.

 

iPhone 11 Pro Max hátlapi kamera csere: 37.999.-

Hátlapi kamerát akkor cserélünk iPhone 11 Pro Max készülékben, ha homályos képeket készít, ha lefagy a telefon. kamera használata közben, ha nem tud fókuszálni, vagy ha egyáltalán nem működik. Akkor is kamerát kell cserélni, ha törött a kamera lencse, és már bejutott a por a kamerához, és nem készít már lesz szép képeket. Ebben az esetben viszont, együtt érdemes a kamerát és a lencsét és cserélni, mert ha továbbra is törött marad az üveg, továbbra is fenn fog állni a probléma, hogy belekerül a szennyeződés és rossz minőségű képeket fog készíteni a telefonunk.
A kamera hiba általában külső fizikai behatástól jön elő, illetve előjöhet folyamatos rázkódás esetén, pl motorozáskor amikor a készülék a kormányhoz van rögzítve (képstabilizátor hiba).

 

iPhone 11 Pro Max bekapcsoló gomb flex csere: 22.999.-

Akkor kell cserélni ezt az alkatrészt, ha nem működik az iPhone 11 Pro Max készülékünkben a be-ki kapcsoló gomb, vagy ha már be sem lehet nyomni, vagy be van szorulva. A szorulás esetében viszont mindig meg kell nézni, nem e abból adódik a hiba, hogy el van deformálódva maga a készülék ház, vagy olyan ütést kapott aminek következtében nem lehet megnyomni a bekapcsoló gombot. Ha meg van ütődve a készülék ház, akkor nem biztos hogy elég csak a gombot cserélni, maga a ház cseréje nélkül.

 

iPhone 11 Pro Max készülékház csere: 79.999.-

Abban az esetben kell iPhone 11 Pro Max készülék házat cserélni, ha zsebben tartjuk a telefonunkat és ráülünk véletlenül. Vagy egy nagyobb erősebb ütésnél is elferdülhet, deformálódhat a készülékünk. Azért lehet szükséges a csere, mert egy ferde iPhone 11 Pro Max készülékbe nem illeszkedik megfelelően a kijelző, feszül, így sokkal könnyebben el fog törni akár egy kisebb ütődés vagy esés következtében. Ha pedig nagy a hajlás akkor az alaplap is sérülhet és akár maga a készülék is tönkre mehet.

 

iPhone 11 Pro Max kamera lencse csere: 12.999.-

Már akkor is érdemes kicseréltetni a kamera lencsét ha repedt vagy csak kicsit törött, mert ha bekerül a hátlapi kamerához a kosz vagy a por, mikrokarcok keletkezhetnek rajta, ami pedig homályos, tökéletlen képeket eredményezhet. Ha ez megtörténik, akkor viszont már hiába cseréljük ki csak a kameralencsét, sajnos a hátlapi kamera is cserére szorul ha újra tökéletes képeket szeretnénk készíteni.

 

iPhone 11 Pro Max tisztítás

Beszédhangszóró: 4.999.-

Mikrofon: 4.999.-

Töltéscsatlakozó: 4.999.-

Általános készülék karbantartás: 7.999.-

 

 

iPhone 11 Pro Max bevizsgálás: 4000.-

Bevizsgálást abban az esetben kell elvégeznünk, amikor nem derül ki egyértelműen mi lehet a probléma, Akkor ha nem kapcsol be a készülék, vagy ha annyira össze van törve, hogy nem lehet tesztelni a készüléket átvételkor, és nem biztos, hogy működik a minden funkciója, nem sérültek e meg belső alkatrészei.