Kijelzőkirály

Hétfőtől - Péntekig

10:00 - 18:00

+36 30 638 638 1

Hívjon minket telefonon!

iPhone 6 

iPhone 6 kijelző csere: 9.999.-

Ha leesett és összetört az üveg, vagy csíkok jelentek meg a kijelzőn, szükséges a készülékben kijelzőt cserélni. Vagy ha csak az egyik fele lett csíkos, vagy nem mutat már semmi képet a telefonunk (de ezek ellenére hangja van). Ha gépelés közben az egyik betűből egyszerre sokat ír be, vagy ha ellenkezőleg, egy vagy több betűt nem tudunk beírni mert nem érzékel, hiába nyomjuk a kijelzőt. Abban az esetben is kijelzőt kell cserélni, ha látszatra nincs összetörve az üveg, viszont a telefon nem érzékeli az érintést, nem reagál semmire. Ilyenkor a kijelző belső rétegén keletkezett a törés/ repedés.

iPhone 6 akkumulátor csere: 5.999.-

iPhone 6 gyári minőségű akkumulátor csere: 7.999.-

Mikor kell iPhone 6 készülékben kijelzőt cserélni? Akkor ha nagyon gyorsan lemerül, ha nem veszi fel a töltést (ez lehet más probléma is), ha ugrál a töltöttsége, egyszer 68%-ot mutat, kis idő múlva leugrik 25%-ra (ezt főként hidegben, a téli időszakban fordul). Akkor, ha már nagyon elhasználódott, és kinyomja a kijelzőt (ilyenkor minden esetben szükséges az azonnali beatvakozás, mert a felpúposodott akkumulátor el is törteti a kijelzőt belülről, és akkor már nem csak az akkumulátor, hanem a kijelző is cserére szorul) Akkor is akkumulátort kell cseréltetni, ha a készüléket levéve a töltőről egyből kikapcsol a telefon. Ázott készülékek esetében elég sokszor előfordul viszont, hogy az addig megfelelően működő akkumulátort is cserélni kell a bekövetkező oxidáció miatt.

iPhone 6 Alaplapi javítások

Töltésvezérlés: 19.999.- tól

Baseband: 19.999.- tól

Audio IC: 19.999.- tól

Touch IC: 19.999.- tól

Wifi IC: 20.999.- tól

Kamera IC: 20.999.- tól

iPhone 6 beszédhangszóró csere: 3.999.-

Beszédhangszórót akkor kell cserélni iPhone 6 készülékünkben, ha telefonálás közben nagyon nehezen, nagyon rosszul, recsegve halljuk a hívott felet, vagy egyáltalán nem hallunk semmit. (ez lehet nagyobb probléma forrása is, de ez átvételkor a készülék tesztelésekor gyorsan kiderül) A hibák előjöhetnek ázsiai, pára fizikai behatások esetén.

iPhone 6 csengőhangszóró csere: 4.999.-

Abban az esetben kell csengőhangszórót cserélni az iPhone készülékünkben, ha semmilyen hangot nem ad ki. Ha nincs hang bejövő hívásnál, vagy videók lejátszásakor. Kivétel ez alól a telefonbeszélgetéskor hallott hang.

iPhone 6 előlapi kamera csere: 4.999.-

Mivel erre az alkatrészre több más is csatlakozik, így nem csak akkor cseréljük a készülék előlapi kameráját ha nem működik, vagy homályos képeket készít vagy lefagy a kamera a használat közben… Akkor is ezt az alkatrészt kell cserélni, ha videóhívás közben alig, vagy nem hallanak minket, például FaceTime videó vagy Messenger és Viber videó hívások közben. Illetve, ha telefonálás közben, nem sötétedik el a kijelző, és a fülünkkel össze vissza nyomkodjuk a kijelzőt a hívás közben. (fényérzékelő hiba)

iPhone 6 töltéscsatlakozó csere: 5.999.-

Töltéscsatlakozót akkor cserélünk, ha a telefonunk nem reagál a töltésre, vagy csak bizonyos pozícióban veszi a töltést, ha mozog, lötyög a csatlakozóban a töltőkábel. Akkor is ezt az alkatrészt cseréljük ha telefonálás közben egyáltalán nem, vagy csak nagyon halkan hallanak minket, esetleg mintha távolról hallanák a hangunkat. Amikor a hívott fél azt mondja olyan mintha egy dobozból beszélnénk (mikrofon hiba)
A hiba oka lehet pl. folyadék kár, vagyis ha bármilyen folyadék, víz, üdítő, alkohol belekerül a készülékbe. Ha leesik miközben a töltőn van, vagy hirtelen kirántjuk, vagy beletörjük a töltőt a csatlakozóba, de előfordulhat hogy egyszerűen elhasználódik az évek alatt és nem fogja stabilan tartani a töltőkábelt.

iPhone 6 hátlapi kamera csere: 5.999.-

Hátlapi kamerát akkor cserélünk a készülékben, ha nem működik, homályos képeket készít, ha lefagy a készülék a kamera használata közben. Ha nem tud fókuszálni, ha remeg a kép amikor elindítjuk a kamerát (képstabilizájor romlik el). De akkor is kamerát kell cserélni, ha a törött kameralencsén keresztül belekerül a kosz, por a kamerába és azért nem készít már szép éles képeket. Ilyenkor viszont ha nem cseréljük ki a törött lencsét is egyszerre akkor újra előjöhet idővel a probléma, és nem fogunk tudni éles képeket készíteni majd a készülékünkkel.

iPhone 6 home gomb csere: 5.999.-

Home gombot akkor szükséges cserélni, ha nem működik, vagy nem mindig működik megfelelően, túl érzékeny lesz, vagy éppen ellenkezőleg nehezen reagál az érintésre, nyomásra. Előfordulhat olyan is, hogy egy esés alkalmával eltörik maga a gomb is, és nem használhatatlanná válik, vagy a sok eséstől egyszerűen megáll és nem működik tovább.

FONTOS: Home gomb csere esetén az ujjlenyomat funkció (Touch ID) nem fog működni többé.

iPhone 6 bekapcsoló gomb flex csere: 6.999.-

Mikor kell cserélni? Ha nem működik a be-ki kapcsoló gombunk az iPhone készülékünkben, ha nem lehet benyomni, vagy nagyon szorul. Itt viszont minden esetben meg kell néznünk, hogy nem abból adódik e a hiba, hogy nagyon el van deformálódva az iPhone készülékház, mert akkor ha igen, akkor nem feltétlenül elég cserélni csak a bekapcsoló gomb flex kábelét, hanem magát a házat is át kell építeni.
Akkor is ezt az alkatrészt cseréljük, ha nem működik a fel vagy le hangerő gomb, vagy ha nem működik a némító gomb/ funkció.
A hiba általában külső fizikai behatást követően jön elő, ritkább esetben folyadék kár esetén.

iPhone 6 készülékház csere: 16.999.-

Abban az esetben kell készülék házat cserélni, ha ütés következtében, vagy egy nagyobb eséskor eldeformálódott a telefonunk. Vagy ha pl zsebben hordjuk, és véletlenül ráülünk és meghajlik, elferdül. Azért szükséges a csere, mert egy ferde készülékházba nem illeszkedik pontosan a kijelző, feszül benne, így sokkal könnyebben el is tud törni akár egy kisebb behatás következtében is. Extrém elhajlás esetén pedig akár sérülhet az alaplap és ez a készülék végét is jelentheti.

iPhone 6 tisztítás

Beszédhangszóró: 2.999.-

Mikrofon: 2.999.-

Töltéscsatlakozó: 2.999-

Komplett készülék karbantartás: 4.999.-

iPhone 6 bevizsgálás: 4.000.-

Egyszerű bevizsgálást abban az esetben kell elvégezni, ha a telefon átvételekor nem kapcsol be a készülék, nem lehet tesztelni, nem derül ki egyértelműen mi a hiba. Vagy ha annyira össze van törve, hogy nem lehetünk biztosak benne, hogy nem sérült e meg bármelyik belső alkatrésze.